SAMSUN / ATAKUM - Taflan Yalı İlkokulu

Kas

PAKUN Gıda Üretim A.Ş. tarafından Merhume Hacı Hatice DURGUN' un anısını yaşatmak adına tefrişi sağlanan dersliğimizin açılışı yapıldı. Açılışa Atakum Kaymakamı Sayın Kemal YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet İrfan YETİK, PAKUN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Niyazi DURGUN, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Tuncay DURGUN, PAKUN Gıda çalışanları ve okulumuz öğretmenleri katıldı. Kaymakam Bey tarafından Sayın Niyazi DURGUN' a plaket takdimi yapıldı. Tören sonunda Vavelya Ajans tarafından tefrişi yapılacak dersliğin müjdesi katılımcılara verildi. Eğitime sağlanan bu güzel destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

İşyeri Bina ve Eklentilerinde Alınacak Sağlık ve Güvenlik Önlemlerine İlişkin Yönetmelik kapsamında; Güvenlik Kamera Sistemimiz, Hırsız Alarm Sistemimiz yenilendi. Öğrencilerimizin güvenliğini artırmak için 1. ve 2. kat dersliklerimizin pencerelerine Pencere Güvenlik Kilitleri takıldı. Çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin güvenliği her şeyden önemlidir.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuz, velilerimizn katılımı ile gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Sayın Şevket SAĞLAM toplantıda, Okul-Veli işbirliğinin önemini belirtti. Geçtiğimiz yıl görev yapan yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti. Genel Kurul tarafından yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı. Yeni yönetime başarılar diliyoruz.

Ekm

Samsun Büyükşehir Belediyemiz tarafından okul bahçemize oyun alanları oluşturuldu. Artık öğrencilerimiz ders aralarında çeşitli oyunlarla vakit geçirebilecekler. Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını öğrencilerimizle, velilerimizle ve öğretmenlerimizle, coşkuyla kutladık. Tören Atatürk ve ülkemiz için şimdiye dek canlarını vermiş aziz şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okul Müdürümüz Sayın Şevket SAĞLAM' ın konuşmasının ardından öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı gösteriler sunuldu. Türkiye Cumhuriyeti ' ne nice yüz yıllar diliyoruz...

Ekm

Sivaslı İş İnsanı Merhum Uğur ATEŞ anısına ailesi tarafından yapılan derslik bugün hizmete girdi. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet İrfan YETİK ve ATEŞ ailesini temsilen Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ali ARSLAN beyefendi katıldı. Okul Müdürümüz Sayın Şevket SAĞLAM törende '' Merhum adına yapılan bu güzel derslik için ailesine şükranlarımızı sunuyoruz.'' dedi. Sayın Milli Eğitim Müdürümüz tören sonrası aile ile görüntülü görüşme yaparak tebrik etti ve teşekkürlerini iletti. Biz de Taflan Yalı İlkokulu olarak ATEŞ ailesine teşekkürlerimizi sunuyor ve Merhum Uğur ATEŞ beyefendiye Yüce Allah' tan rahmet diliyoruz.

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMUHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI YAPTIK

BANDIRMA VAPURU GEZİMİZ

2022-2023 OKULUMUZ TEKNOFEST TOPLANTISI

Kas

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılında kitap fuarı gezisi gerçekleştirdi.